18 juni 2024

Gift Voor

Cadeautjes voor

Mephisto gaf ik als cadeau

Mephisto gaf ik als cadeau

De Mephisto slipper heb ik aan mijn moeder gegeven als cadeau. Omdat zij de deur plat loopt bij de pedicure, vaak klaag over pijnlijke voeten en op vakantie gaat. Heb ik besloten om het juiste schoeisel voor haar te vinden. Toen ik op de website van vanbommelschoenen.be keek, viel mijn oog op dit merk. Op de foto te zien kreeg ik hier een erg goed gevoel over en dat besloot mij om te bestellen. Omdat ik hier al mijn schoenen koop wist ik dat ik voor mijn moeder ook beslist kon slagen.

mephisto

Ook mijn moeder was erg enthousiast

Toen de Mephisto slippers binnen waren, ben ik deze eerst zelf even gaan testen alvorens ik deze inpakte om als cadeau aan mijn moeder te geven. Deze voelde erg zacht en stevig te gelijkertijd aan mijn voeten aan. Ik was er zeker van dat ik hier mijn moeder erg blij mee zou maken. Omdat ik niet meer kon wachten met het geven ben ik diezelfde avond, nadat ik de bestelling binnen had, op de koffie gegaan bij mijn ouders. Mijn moeder was erg blij met haar cadeau en trok deze meteen aan. Dit gaat helemaal goed komen in de vakantie.