12 juli 2024

Gift Voor

Cadeautjes voor

Loopfietsje

Loopfietsje om te leren lopen en fietsen!

1Een Loopfietsje is heel goed voor de ontwikkeling van je kind. Kinderen leren hierdoor namelijk al op vroege leeftijd evenwicht te kennen. Je ziet heel vaak dat kleine kinderen vallen omdat ze niet stabiel lopen. Als je kinderen vanaf vroege leeftijd al ondersteunt door hulpmiddelen dan zullen e hier snel van leren. Kinderen leren namelijk het snelst omdat hun hersenen no vol in ontwikkeling zijn. Vandaar dat ik dit artikel dus schrijf voor ouders die hier nog niet van op de hoogte zijn. Heb jij een kind tussen de 2 en 6 jaar dan raad ik het zeker aan een fiets te halen voor ondersteuning.

Zelf ben ik er heel erg blij mee.

2

Als ouder maak ik al langer gebruik van de Loopfietsje. Twee van mijn kinderen hebben hierdoor leren fietsen en lopen en mijn derde kind is nu bezig. Je ziet al heel snel vooruitgang als je ze deze ondersteuning biedt. Binnen een maand kunnen je kinderen al veel beter lopen dansen en springen dan dat ze ervoor deden. De fiets hoeft niet eens veel te kosten als je deze bij de juiste leverancier haalt ben je voor een leuke prijs klaar.

Een goede website

Ik heb de fiets bij een hele goede website gehaald en ik ben blij dat de kwaliteit en prijs erg goed zijn. Deze website heeft heel veel educatieve speelgoed die je zoon of dochter goed kan gebruiken op vroege leeftijd. Als dit iets voor jou is als ouder neem dan een kijkje op de website en bestel snel.