18 juni 2024

Gift Voor

Cadeautjes voor

Tips voor de tiener garderobe

Bron: Maes & Hills Collection

Focus meer op pasvorm, niet alleen op maat

Het is belangrijk om te benadrukken dat gewicht geen grote hindernis meer is om modieus en trendy te blijven. Om er trendy en goed uit te zien, hoef je niet altijd lichaamsgewicht te verliezen. Vergeet uw cijfers en forceer jezelf nooit voor een klein formaat; bestel voor outfits die nu passen. Je moet weten hoe outfits op je lichaam moeten passen en ze op een comfortabele en flatterende manier omlijsten.

Houd modestijlen eenvoudig voor de hoogste veelzijdigheid

Jeans zijn de meest voorkomende outfit die gemakkelijk van dag naar nacht kan gaan, vooral als je kiest voor stijlen met minimale details en strakke lijnen. Je kunt de gekleurde skinny jeans combineren met blazers voor een geraffineerde look, en het heeft wat flamboyant. Je kunt ze combineren met hoge hakken, die vrijetijdskleding gemakkelijk omtoveren tot een dressoir. Al deze kledingstukken zijn bij Maes & Hills verkrijgbaar.

Probeer verschillende kleuren te dragen

Het is belangrijk om de kleurtinten te kiezen die bij je huidskleur passen. Om te weten welk kleurenschema het beste bij je past, houd je de jurk tegen je gezicht onder natuurlijk en fel licht en kijk je of het je huid optilt en laat stralen. Als de kleur voor je werkt, zullen de ogen witter helderder uitzien. Als de kleur niet werkt, zullen de ogen onder de ogen donkerder lijken en zal de huid er vaal uitzien. Draag altijd liever gekleurde jeans om ze er uniek en opvallend uit te laten zien in je collectie.

Wees slim

Je moet slim zijn om je netjes te kleden. Je moet leren creatief en experimenteel te worden met alles wat je hebt. Met de basis, zoals eerder vermeld, zul je nooit uit de toon vallen als het gaat om het aankleden voor elk seizoen of elke gelegenheid. Je moet weten welke jurk of outfit bij je lichaam past. Als er twijfels zijn over de outfit, is het aan te raden om te beoordelen hoe je eruit ziet. Het kan geen kwaad om risico’s te nemen met modetrends en stijlen. Maar als je twijfelt over je uiterlijk en bepaalde outfit, kun je het beste de meningen van eerlijke mensen aannemen.